• Montage
  Wij monteren onze producten graag voor u
 •  Scherpste prijs garantie
  Vanaf € 15,- incl. montage
 •  Snelle levering
  Binnen 24 uur geleverd in Nederland
 •  Klantenservice
  Telefonisch, per mail of via onze live chat

Bezorgen en Afhalen

Plafondplaza.nl biedt u de mogelijkheid uw systeemplafond te laten bezorgen op het door u gewenste adres, maar er bestaat ook een optie om uw bestelling bij ons af te komen halen.

Bezorging

De wijze van bezorging van de systeemplafonds is afhankelijk van de omvang van uw bestelling. Relatief kleine bestellingen kunnen worden bezorgd met de reguliere pakkettendienst en grotere bestellingen, met een zwaarder gewicht, worden met vrachtvervoer bezorgd.

Overdracht en bereikbaarheid

De systeemplafonds worden tot aan de deur geleverd. Dit wil zeggen dat u zelf dient te zorgen voor het inpandig plaatsen van uw bestelling. Vanuit de (vracht)wagen is het uw verantwoordelijkheid om het systeemplafond naar binnen te brengen. Uiteraard is het belangrijk dat de (vracht)wagen uw aanleverpunt goed kan bereiken. Wanneer dit niet het geval is, dan kunt u dit bij het doen van uw bestelling aan ons doorgeven. Wij gaan dan, samen met u, op zoek naar een passende oplossing op het systeemplafond toch goed te kunnen bezorgen.

Bezorgkosten en levertijden

De exacte bezorgkosten zijn volledig afhankelijk van de omvang van uw bestelling. Echter, binnen Nederland hanteren wij een maximaal tarief van 50 euro voor de bezorging van systeemplafonds. Indien uw bestelling een waarde van 850 euro of meer bedraagt wordt uw bestelling gratis bezorgd. Uiteraard kunt u per product de exacte bezorgkosten nakijken op onze website of opvragen bij onze klantenservice. De levertijden zijn eveneens afhankelijk van de omvang van uw bestelling. Kleinere bestellingen die vervoerd kunnen worden met de reguliere pakkettendienst kunnen in veel gevallen de volgende werkdag al worden aangeboden. Grotere bestellingen die met vrachtvervoer moeten worden bezorgd nemen wat meer tijd in beslag. In de meeste gevallen gaat het om ongeveer vier werkdagen.

Bezorging in Nederland binnen 24 uur

Wanneer uw bestelling aan enkele voorwaarden voldoet kunnen wij een levering binnen 24 uur garanderen als de bezorging in Nederland plaatsvindt. Zo moeten wij de bestelde producten op voorraad hebben, de bestelling moet door ons ontvangen zijn op een werkdag voor 12.00 uur en de opvolgende dag moet tevens een werkdag zijn. De betaling van uw bestelling moet door ons ontvangen zijn wanneer u niet onder rembours betaalt. Wij nemen op de dag van het ontvangen van uw bestelling contact met u op. Indien wij geen contact met u kunnen krijgen, dan wordt de bezorging een dag uitgesteld. Uiteraard kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen over de bezorging van uw systeemplafond.

Bezorgen in België

Voor leveringen in België moeten wij een extra dag hanteren in verband met het plannen van het vervoer van uw bestelling. Dit houdt in dat de bezorgtijden lopen vanaf twee werkdagen.

Afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling zelf bij ons af te halen. Wij zijn gevestigd in Amsterdam. Wanneer u ervoor kiest om uw bestede systeemplafond zelf af te komen halen, dan hoeft u uiteraard geen bezorgkosten of andere extra kosten te betalen. Bij het doen van uw bestelling kunt u aangeven dat u uw bestelling zelf af wilt komen halen. Vervolgens kunt u telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor het afhalen van het systeemplafond. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling voor u klaarstaat. Het is belangrijk om uw bestelbon mee te nemen bij het afhalen van uw bestelling.

Afhaaltijden

Ons magazijn is op alle werkdagen geopend voor het afhalen van bestellingen. Echter, in verband met het klaarzetten van uw bestelling vragen wij u om altijd vooraf telefonisch een afspraak voor het afhalen met ons te maken.

Betaling

U kunt uw betaling al bij het bestellen verrichten, maar in ons magazijn kunt u ook contact of per pin betalen. Betaling op rekening behoort helaas niet tot de mogelijkheden.