LED panelen

Op zoek naar een goedkope en effectieve lichtoplossing voor thuis of op kantoor? LED panelen zijn de volgende revolutie in verlichting. Ze hebben, afgewogen tegen TL-armaturen, alleen maar voordelen. Zo geven LED panelen meer licht, gebruiken ze minder stroom en geven uw plafond een strakke look & feel.

De voordelen van LED panelen

LED panelen hebben ten op zichte van de TL-armaturen alleen maar voordelen. Zo geven ze meer licht, gebruiken minder stroom en geven een strakke look & feel. De LED panelen die wij verkopen passen in een standaard systeemplafond van 600x600 of 600x1200. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ook bieden wij alle benodigdheden voor het ophangen van de door u gekozen LED panelen.

Diverse soorten

Wij verkopen verschillende LED panelen:

Warm wit - 3000 - 3500 kelvin - 4072 lumen.
Natuurlijk wit - 4000 kelvin - 4248 lumen.
Koud wit - 5000 kelvin - 4406 lumen.

RGB LED panelen

Naast de standaard LED panelen met verschillende soorten wit licht, bieden wij ook RGB LED panelen aan. Met de swipe toets heeft u wit licht van 3000 tot 6000 kelvin en de ronde swipe cirkel geeft u de mogelijkheid om naar de gewenste kleur te swipen. Daarnaast is het gekozen lichtbeeld eenvoudig te dimmen. Mede dankzij het eenvoudige programma, kunt u meerdere panelen op 1 afstandbediening laten werken.

LED panelen van PlafondPlaza

PlafondPlaza is uw betrouwbare partner in LED panelen. Een plafond en de bijbehorende verlichting is medebepalend voor de sfeer. Het is daarom belangrijk dat de verlichting goed past bij de persoonlijke wensen, eisen en voorkeuren. Wij dragen graag bij aan de vele mogelijkheden. Vraag passend lichtadvies of bestel nu uw LED panelen bij PlafondPlaza. Bij elke type verlichting hebben wij een keuzehulp, die u helpt om te berekenen hoeveel stuks u nodig heeft. Neem direct contact op of bel ons voor advies op 020 - 615 56 55.

Artikelen 1 tot 24 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2