LED verlichting

Ook voor LED verlichting bent u bij PlafondPlaza aan het goede adres. Wij leveren én monteren LED panelen,TL armaturen, downlighters en noodverlichting tegen zeer scherpe prijzen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U kunt bij aankoop van uw systeemplafond eenvoudig de verlichting mee bestellen. Wij leveren uw systeemplafond en uw plafondverlichting de volgende dag bij u thuis of op het werk af. 

LED verlichting voor winkels

Downlighters, spots en highbays zijn verkrijgbaar in diverse diameters. Deze verlichting kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo worden downlighters en spots veelal toegepast voor de verlichting van systeemplafonds in entree's, winkels, toiletten, keukens en gangen. Highbays zijn ideaal voor het verlichten van ruimtes met hoge plafonds, zoals een magazijn of sporthal. Alle verschillende LED verlichtingen van PlafondPlaza zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en sterktes. 

TL armaturen

Ook wanneer LED niet uw voorkeur heeft, bent u bij PlafondPlaza op het goede adres. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardige TL-D armaturen-inbouw voor een interessante prijs. Zowel T5 als T8 bestelt u eenvoudig online bij PlafondPlaza. De TL armaturen-inbouw wordt zorgvuldig verpakt en veelal binnen 24 uur afgeleverd. Armaturen van PlafondPlaza passen in de gangbare 60 x 60cm en 30 x 120cm.

LED verlichting van PlafondPlaza

PlafondPlaza is uw betrouwbare partner in systeemplafonds en LED verlichting. Een plafond en de bijbehorende verlichting is medebepalend voor de sfeer in een ruimte. Het is daarom belangrijk dat de verlichting goed past bij de persoonlijke wensen, eisen en voorkeuren. Wij dragen graag bij aan de vele mogelijkheden. Vraag passend lichtadvies of bestel nu uw LED verlichting online. Voor elk type verlichting hebben wij een online keuzehulp. Deze berekent voor u hoeveel stuks u nodig heeft. Vragen of meer informatie? Neem contact op vi de website of bel ons voor advies op 020 - 615 56 55.

Artikelen 1 tot 24 van 110 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 110 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5