Ecophon Akusto™ Wall C

Voor toepassing als wandabsorber in combinatie met een geluidsaborberend plafond. Met Ecophon Akusto™ Wall C bereikt u een optimale akoestiek in de ruimte.

Ecophon Akusto™ Wall C heeft een gedeeltelijk zichtbare draagconstructie en de vellingkant vormt een smalle groef tussen de panelen. Het systeem biedt uitgebreide ontwerpmogelijkheden. Het systeem bestaat uit Ecophon Akusto™ Wall C panelen en Connect™ profielsysteem, met een gewicht van circa 5 kg/m². De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde van het paneel is afgewerkt met een glasvezel weefsel (Texona) of een versterkt glasvezel weefsel (Super G™ ) en is ook verkrijgbaar met een gecoat oppervlak (Akutex™ FT).

De rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. De kanten zijn geverfd en het oppervlak van de voorzijde bedekt gedeeltelijk de lange zijkanten. De Texona gamma uitvoering heeft een geluidsreflecterend oppervlak, zie absorptiediagram. Connect™ profielen en accessoires bieden uitgebreide ontwerpmogelijkheden. Het profielsysteem is vervaardigd van geëxtrudeerd aluminium.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.