Ecophon plafondeilanden

Ecophon plafondeilanden

De Ecophon solo akoestische plafondelementen zijn een lust voor het oog en het oor. Dankzij een speciale combinatie van de glaswol en een afgewerkte buitenlaag zorgen deze akoestische panelen voor een goede akoestiek in iedere ruimte. Met de Ecophon akoestische plafond- en wandpanelen zijn de mogelijkheden eindeloos. De panelen kunnen bijvoorbeeld in verschillende vormen, kleuren, afwerkingen en formaten worden geleverd. Deze speciale panelen zijn op aanvraag leverbaar.

Daarnaast kunnen de platen ook afgewerkt worden voor specifieke toepassingen, bijvoorbeeld speciaal voor het gebruik in laboratoria, ziekenhuizen etc. om aan alle eisen betreffende hygiëne te voldoen. Er zijn bijvoorbeeld ook speciale panelen voor de dranken-, voedings- & elektronica industrie. Met de speciale ophangsystemen kunnen bijvoorbeeld speelse plafondeilanden gecreëerd worden. De kern van de panelen bestaat uit glaswol. Het glaswol is geclassificeerd als niet-brandbaar conform EN ISO 1182.

 

Kleuren

Standaard zijn de Solo plafondeilanden wit, maar ze zijn tevens leverbaar in uiteenlopende kleuren. Hierbij heeft u keuze uit 9 Akutex FT-kleuren of u kiest voor een Akutex T-oppervlaktecoating in een kleur naar keuze.

Akutex FT

De Akutex™ FT kleurencollectie omvat zowel lichte poedertinten als meer donkere accentkleuren. Dit maakt het mogelijk om verschillende impressies van een ruimte te creëren. Door verschillende tinten te combineren of kleurvelden te maken zijn er eindeloos veel mogelijkheden om een ruimte tot leven te brengen.

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina