OWA Selecta plafondeilanden

OWA Selecta plafondeilanden

 

OWA plafondeilanden - een genot voor het oor

Met de gevarieerde range plafondeilanden van OWA wordt iedere ruimte een lust voor het oog en een genot voor de oren. De absorptiewaarden variëren van 0,8 aw tot 1,0 aw. Of u nu kiest voor een discreet recht eiland of een harmonische gekleurde formatie met in het oog springende vormen. Uw ruimte is op elegante wijze voorzien van een een uitstekende akoestiek.

Canto (aw= 0,8)

Het plafondeiland Canto is volledig in zijn element in interieurs met een strakke, industriële look. Het homogene uiterlijk en het grote formaat van 1024 x 1024 mm maken visueel aantrekkelijke akoestische oplossingen mogelijk. Canto is altijd op discrete wijze in harmonie met zijn omgeving.

Curve (aw= 1,00)

De plafondeilanden Curve 1 (Convex) en Curve 2 (Concaaf) zijn vervaardigd uit glaswol en daardoor echte lichtgewichten. Ze kunnen zowel afzonderlijk als gecombineerd in interessante patronen worden geplaatst. Curve voldoet aan absorptieklasse A (aw = 1,00) en garandeert daarmee een uitstekende akoestiek. De panelen kunnen in verschillende kleuren uitgevoerd worden. Zo creëert u een plafond met nog meer uitstraling.

Selecta (aw= 1,00)

Combineer vormbewustzijn met hoge akoestische eisen in uw werkomgeving en kies voor Selecta: een exclusieve serie van lichtgewicht glaswolpanelen die aan absorptieklasse A voldoen (aw = 1,00). U heeft de keuze uit vijf kenmerkende vormen die samen tot een bijzonder expressieve geometrische vorm gecombineerd kunnen worden. Ze openen talloze mogelijkheden voor creatieve, esthetische en akoestische oplossingen onder vrijwel elke bouwconstructie.

Vela (aw= 0,8)

Voor ruimtes op letterlijk het hoogste niveau: de groot formaat plafondeilanden Vela zorgen voor een spectaculaire visuele verschijning aan het plafond. Vela is verkrijgbaar in de vormen, convex, sinus en concaaf en zorgt voor excellente akoestische akoestische prestaties.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina