Rockfon Baffles

Rockfon Baffles

Veel ruimtes verkrijgen een goede akoestiek en een mooie uitstraling dankzij een aaneengesloten ROCKFON systeemplafond. In sommige gevallen is een gesloten systeemplafond niet mogelijk of geven architecten de voorkeur aan een oplossing waarbij een deel van de bouwkundige constructie of het oorspronkelijke plafond vrij blijft. In deze gevallen zijn Baffles zeer geschikt voor nagalmbestrijding en geluidsniveaureductie.

Baffles zijn hoogwaardige ‘soundabsorbers’ op basis van ROCKFON plafondpanelen met een zeer hoge geluidabsorptie. De baffles worden meestal gegroepeerd in rijen gemonteerd. De vorm van het plafond is door de manier van ophanging eenvoudig te volgen.

ROCKFON Baffles worden afgewerkt met een gelakt stalen kader of een gegalvaniseerd kader en worden compleet voorgemonteerd geleverd. Het gehele kleurengamma van Rockfon Color-all staat ter beschikking zodat vrijwel alle esthetische wensen vervuld kunnen worden

Rockfon Eclipse bestaat uit 40 mm dikke steenwol panelen. De zichtzijde is voorzien van een geverfd vlies, dat zorgt voor een egaal wit oppervlak. De achterzijde van het eiland is bedekt met een wit akoestisch vlies met een uitstekende licht-en warmtereflectie. De kanten zijn geverfd. Eclipse plafondeilanden hangt u af aan speciale kabels van maximaal 1500 lengte mm. De spiraalankers worden aan de achterzijde van de plaat gedraaid op minimaal 150 mm van de rand.

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina