Plafondplaten

Bent u op zoek naar plafondplaten die perfect bij uw ruimte en interieur passen? Systeemplafonds die er professioneel uitzien en uw woning, kantoorpand of werkplaats de uitstraling geven die het verdient? Plafondplaza heeft de oplossing! Dankzij een ruim aanbod aan diverse systeemplafonds, bieden wij voor elke ruimte een passende oplossing: in tal van kleuren, merken en kwaliteitsklassen.

Vakkundige installatie

Plafondplaza is de specialist in het leveren en monteren van alle mogelijke systeemplafonds. Onze experts zorgen ervoor dat alles vakkundig wordt geplaatst in uw pand, met natuurlijk een prachtig eindresultaat! Hieronder bekijkt u ons aanbod. Via de offerteknop kunt eenvoudig en snel - per systeemplafond - een prijsopgave aanvragen. Bekende merken in ons assortiment zijn: Armstrong plafondplaten, Rockfon plafondplaten, AMF plafondplaten en OWA plafondplaten. 

Plafondplaten voor elke markt

Elk systeemplafond heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten en voordelen. Doordat wij een ruime keuze aan kleuren en dessins op voorraad hebben, vindt u bij ons eenvoudig het juiste systeemplafond voor uw ruimte. Dankzij onze scherpe inkoop van systeemplafonds en onze zeer vakkundige monteurs, kunnen wij onze prijs-kwaliteit-verhouding zeer aantrekkelijk houden. Wij maken geen onderscheid tussen grote en kleine opdrachten, wie zien elke klus als een nieuwe uitdaging en elke opdracht wordt dan ook met de grootste zorg uitgevoerd. Bij Plafondplaza staat u als klant altijd centraal.

Plafondplaten van PlafondPlaza

Plafondplaza is uw betrouwbare partner in systeemplafonds. Een plafond is medebepalend voor de sfeer in een bepaalde ruimte. Het is daarom belangrijk dat het plafond goed past bij de persoonlijke wensen, eisen en voorkeuren. Wij dragen graag bij aan de vele mogelijkheden, zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn. Naast plafondplaten, vindt u bij ons o.a. ook LED panelen, LED verlichting en plafondprofielen. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via de website of bel ons op 020 - 615 56 55. Wij helpen u graag verder.

Artikelen 1 tot 24 van 249 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11

Artikelen 1 tot 24 van 249 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11