• Montage
  Wij monteren onze producten graag voor u
 •  Scherpste prijs garantie
  Vanaf € 15,- incl. montage
 •  Snelle levering
  Binnen 24 uur geleverd in Nederland
 •  Klantenservice
  Telefonisch, per mail of via onze live chat

Plafondplaten

Zoekt u een systeemplafond dat perfect bij uw interieur en ruimte past? Systeemplafonds die er professioneel uitzien en uw kantoorpand of werkplaats de uitstraling geven die het verdiend? Dan biedt Plafondplaza u de juiste oplossing. Dankzij een ruim aanbod aan diverse systeemplafonds hebben wij voor elke ruimte de juiste keuze, wij hebben systeemplafonds in tal van kleuren, kwaliteitssoorten en merken.

Vakkundige installatie van uw systeemplafonds

Plafondplaza is de specialist in het leveren en monteren van alle mogelijke systeemplafonds. Hieronder ziet u ons aanbod aan systeemplafonds, via de offerteknop kunt eenvoudig een offerte aanvragen per systeemplafond. Bekende merken van systeemplafondplaten zijn: Armstrong plafondplaten, Rockfon plafondplaten, AMF plafondplaten, OWA plafondplaten. De hardlopers van deze fabrikanten hebben wij ruimschoots op voorraad.

Elk systeemplafond heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten en voordelen, aangezien wij diverse kleuren en dessins hebben vindt u bij ons eenvoudig het juiste systeemplafond voor uw ruimte. Dankzij onze scherpe inkoop van systeemplafonds en onze zeer vakkundige monteurs, kunnen wij onze prijskwaliteitsverhouding zeer aantrekkelijk houden. Wij maken geen onderscheid tussen grote en kleine opdrachten, wij zien elke opdracht als een nieuwe uitdaging en elke opdracht wordt dan ook met de grootste zorg uitgevoerd. Bij Plafondplaza staat u als klant altijd centraal!

Artikelen 1 tot 24 van 216 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9

Artikelen 1 tot 24 van 216 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9