AMF plafondplaten

Wat voor ruimte u ook heeft, een plafond bepaald in grote mate de sfeer, look. Bij Plafondplaza vindt u alle mogelijkheden voor systeemplafonds. Zo bestelt u bij ons bijvoorbeeld de systeemplafonds van AMF. AMF plafondplaten zijn innovatief in hun design, functie en kwaliteit. AMF plafondplaten zijn de internationale maatstaf voor kwaliteit. U vindt ze in alle soorten en maten bij Plafondplaza. Hieronder leest u meer over de onderscheidende kwaliteiten. 

Voordelen van AMF Plafondplaten

AMF plafondplaten zijn speciaal brandwerend gemaakt doormiddel van de 'wet-felt techniek'. Naast uitstekende brandwerende eigenschappen, onderscheiden de plafondplaten van AMF zich vooral met de uitstekende waarden in de overlangsgeluidsisolatie en hun veelzijdige designmogelijkheden. Bovendien zorgt het filterende effect voor een langdurig schone plafondplaat en dus altijd een frisse look. 

Natuurlijke grondstoffen

De plafondplaten van AMF worden in een nat procedé geproduceerd en zijn gemaakt van biologisch afbreekbare minerale wol, perliet, klei en zetmeel; allemaal natuurlijke grondstoffen. Regelmatige controles door keuringsinstantie RAL waarborgen de hoge kwaliteit, de veiligheid van de gebruikte minerale wol en de biologische afbreekbaarheid. Dit verzekert u van duurzame platen. Het internationaal succesvolle AMF staat al tientallen jaren garant voor eersteklas functionele producteigenschappen, hoge product- en servicekwaliteit en maximale systeemveiligheid – voor alle plafondsystemen.

AMF Plafondplaten kopen van Plafondplaza

Plafondplaza biedt u een ruim assortiment met AMF plafondplaten. Deze zijn allemaal via de webshop online te bestellen. Er zijn diverse types kantafwerkingen, afmetingen en verschillende oppervlakte structuren leverbaar. Zo biedt Plafondplaza AMF plafondplaten voor iedere type ruimte, elk met zijn eigen specifieke eigenschappen. Voor elk budget zijn er een geschikte plafondplaten te vinden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of duurzaamheid van de platen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons aanbod Armstrong plafondplaten en bestel direct online. Graag een offerte ontvangen? Dat kan, deze kunt u eenvoudig aanvragen via onze website. 

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2