Armstrong plafondplaten

Armstrong biedt een breed assortiment hardmineraal, luxe plafondplaten met verschillende oppervlakte structuren. Deze zijn voorzien van een witte toplaag of van een gekleurde toplaag. Armstrong plafondplaten zijn onbrandbaar en hebben een goede akoestische waarde. Ze zijn daarnaast bestand tegen schommelingen in luchtvochtigheid. De plafondplaten van Armstrong bieden een luxe uitstraling en eenvoudige montage voor een lage prijs. Of u nou op zoek bent voor een plafond voor een keuken, ziekenhuis of uw kantoorpand, Armstrong platen zijn te verkrijgen voor elk soort ruimte.

De verschillende Armstrong Plafondplaten

Armstrong bied een brede hoeveelheid plafondplaten met specifieke voordelen en doeleinden. Zo biedt de Bioguard plafondplaat van Armstrong een specifiek gespecialiseerde plaat voor de gezondheidszorg. Parafon hygiën en de Hydroboard zijn gemaakt om veel waterdruk of luchtvochtigheid te weerstaan. Zo kunnen deze platen gebruikt worden in keukens en andere vochtige ruimtes. De Armstrong optima plafondplaten zijn daarentegen specifiek ontworpen voor optimale geluidsabsorptie. Deze ongeperforeerde plafonplaten bieden met hun witte gladde oppervlaktestructuur een hoge lichtreflectiewaarde. Dit maakt de plaat bijzonder geschikt voor ruimten waarin indirect licht wordt toegepast.

Bestel Armstrong plafondplaten online

Plafondplaza biedt u een ruim assortiment Armstrong plafondplaten. Deze zijn allemaal via de webshop online te bestellen. Er zijn diverse types kantafwerkingen, afmetingen en verschillende oppervlakte structuren leverbaar. Zo biedt Plafondplaza Armstrong plafondplaten voor iedere type ruimte, elk met zijn eigen specifieke eigenschappen. Voor elk budget is er een geschikte plafondplaat, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of duurzaamheid van de platen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons aanbod Armstrong plafondplaten en bestel direct online. Graag een offerte ontvangen? Dat kan, deze kunt u eenvoudig aanvragen via onze website.

Artikelen 1 tot 24 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3