Eurocoustic plafondplaten

Eurocoustic plafondplaten

 Eurocoustic plafondplaten zijn door het vlakke vlies en steenwol basismateriaal in bijna alle ruimten toepasbaar . Met Eurocoustic plafondplaten is het zeer eenvoudig de stookkosten in een ruimte te verlagen en de echo in een vertrek te verlagen.

Eurocoustic plafondplaten ✔15 jaar garantie ✔Luxe uitstraling ✔Makkelijke Montage ✔Brandklasse A1

Indien u op onze webshop online Eurocoustic plafondplaten koopt, bent u gegarandeerd van kwalitatief goede plafondplaten met een hoge geluidsabsorptie. Tevens zijn de Eurocoustic plafondplaten altijd strak qua design en is er een uitgebreide met gekleurde plafondplaten.

Toepasbaarheid van Rockfon plafondplaten

Eurocoustic plafondplaten zijn toepasbaar in: •kantoren en praktijken •klaslokalen en vergaderruimtes •zwembaden, douches en kleedruimtes •keukens van horeca •openbare ruimtes zoals bibliotheken, gemeentehuizen en recepties

Eurocoustic plafondplaten kunnen binnen 24 uur bij u in huis zijn. Voor advies voor een Eurocoustic  Plafond kunt u altijd bellen met 1 van onze plafond experts. De meest verkochte plafondplaten van Eurocoustic  zijn : Eurocoustic Tonga, Eurocoustic Minerval. Vandaag bestelt morgen bij u in huis. voor vragen over Eurocoustic  BEL NU.

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina