Gekleurde plafondplaten

Op zoek naar gekleurde plafondplaten voor uw kleurrijke ruimte. Gekleurde plafondplaten kunnen een frisse look geven aan uw ruimte. Mix-en-match verschillende kleuren of neem een effen pastelkleur om uw ruimte een totaal nieuwe look te geven. met gekleurde plafondplaten van PlafondPlaza zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij PlafondPlaza vindt u bijvoorbeeld de Rockfon serie met plafondplaten in 34 verschillende kleuren.

Gekleurde plafondplaten

Gekleurde plafondplaten komen in 3 verschillende formaten. 60x60cm 60x120cm en 60x120cm die allemaal passen in de juiste systeemplafonds. Alle formaten systeemplafondplaten kunt u snel en eenvoudig online via onze webshop bij ons kopen. Deze plafondplaten zijn er in verschillende uitvoeringen waarbij u kunt denken aan systeemplafondplaten die voorzien zijn van onder gips en vinyl, deze afneembare pllafondplaten zijn goed bestand tegen vocht. De gipsplaat is voorzien van een vinyllaag. Dit maakt de plafondplaat afneembaar met een vochtige doek. Ook maakt deze laag de platen uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Hangt u de zwarte plafondplaten in een bestaand systeemplafond? Dit is mogelijk door de universele maten. Wanneer uw eigen systeemplafond momenteel wit is kan u deze altijd verfen. Bij het aanschaffen van zwarte plafondsystemen bij PlafondPlaza kan leveren wij altijd een zwart systeem.

Gekleurde plafondplaten van PlafondPlaza

Bij PlafondPlaza kan u terecht voor al uw systeemplafonds. Een plafond is medebepalend voor de sfeer in een bepaalde ruimte. Het is daarom belangrijk dat het plafond goed past bij de persoonlijke wensen, eisen en voorkeuren. Wij dragen graag bij aan de vele mogelijkheden, zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn. Naast plafondplaten, vindt u bij ons o.a. ook LED panelen, LED verlichting en plafondprofielen. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via de website of bel ons op 020 - 615 56 55. Wij helpen u graag verder.

Artikelen 1 tot 24 van 78 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 24 van 78 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4