OWA plafondplaten

Wat voor ruimte u ook heeft, een plafond bepaald in grote mate de sfeer, look en feel van een ruimte. Bij plafondplaza vindt u dan ook alle mogelijkheden voor systeemplafonds. Zo ook de systeemplafonds van OWA. Een verlaagd systeemplafond biedt alle mogelijkheden om uw ruimte te personaliseren. Ook hebben systeemplafonds verschillende specifieke eigenschappen die bij uw ruimte passen. 

OWA plafondplaten

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt OWA verlaagde plafonds van minerale wol met de bijbehorende draagconstructie en toebehoren. Plafondplaza biedt complete plafondsystemen aan, maar ook enkel plafondplaten zoals op deze pagina. Deze plafondplaten zijn afgestemd op de hoge gebruikseisen van projecten. Die eisen hebben met name betrekking op de ruimteakoestiek, een fraaie vormgeving, brandveiligheid, hygiëne, vochtbestendigheid en op de luchtkwaliteit. Akoestische plafonds, brandwerende plafonds, hygiënische plafonds, designplafonds, metalen plafonds ... wat u ook zoekt, Plafondplaza biedt het. Alle elementen passen samen, zijn gekeurd en wij kopen rechtstreeks voor u in bij OWA.

Duurzaam en verantwoord

Duurzaamheid en verantwoordelijk ondernemen staat bij OWA voorop. OWA-plafondplaten zijn vervaardigd uit een biologisch afbreekbaar mengsel verkregen uit natuurlijke bronnen en gerecyclede materialen. De samenstelling is afhankelijk van de eisen waaraan de platen moeten voldoen. OWA-plafondplaten bevatten daarom ook geen asbest, geen kunststoffen, geen oplosmiddelen en geen schadelijke coatings. Dit verzekert een verantwoorde productie en veilig gebruik in uw ruimte. Ook zijn de plafondplaten van OWA emissievrij en niet schadelijk voor de gezondheid.

OWA Plafondplaten van Plafondplaza

Plafondplaza biedt u een ruim assortiment OWA plafondplaten. Deze zijn allemaal via de webshop online te bestellen. Er zijn diverse types kantafwerkingen, afmetingen en verschillende oppervlakte structuren leverbaar. Zo biedt Plafondplaza OWA plafondplaten voor iedere type ruimte, elk met zijn eigen specifieke eigenschappen. Voor elk budget is er een geschikte plafondplaat, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of duurzaamheid van de platen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons aanbod Armstrong plafondplaten en bestel direct online. Graag een offerte ontvangen? Dat kan, deze kunt u eenvoudig aanvragen via onze website.

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina