Rockfon plafondplaten

Rockfon plafondplaten zijn de meest verkochte plafondplaten in Nederland. De platen zijn, door het vlakke vlies en steenwol basismateriaal, in bijna alle ruimten toepasbaar. Met onze Rockfon plafond- en wandsystemen kunt u snel en eenvoudig prachtige en comfortabele ruimtes creëren.

Voordelen van Rockfon plafondplaten

Rockfon plafondplaten verbeteren niet alleen de look van uw ruimte maar ook de akoestiek, brandveiligheid en ze leveren een bijdrage aan een duurzame toekomst.

Akoestiek
Thuis, op kantoor, op school of in een restaurant waar we graag met vrienden eten: we hebben ons allemaal wel eens geërgerd aan slechte akoestiek. Om de gevolgen van ongecontroleerde akoestiek te beperken werkt Rockfon met materialen die omgevingsgeluiden absorberen en dempen, waarmee een galm wordt voorkomen.

Brandveiligheid
Gelukkig komt brand niet zo vaak voor, maar áls het uitbreekt kan dat desastreus zijn. Materiaal met brandklasse A1, de hoogste classificatie die aan een product kan worden toegekend, draagt niet bij aan ontwikkeling en verspreiding van brand en geeft zodoende aanwezigen meer tijd om het gebouw te verlaten. Vrijwel alle Rockfon plafonplaten zijn gemaakt van A1-geclassificeerd

Duurzaamheid
Kiezen voor duurzame bouwmaterialen is bouwen met oog voor het totale kostenplaatje. Dit helpt bij het kiezen voor kwaliteitsproducten die het ontwerp van een ruimte bewaken en ondersteunen, terwijl ze tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst. 

Rockfon Plafondplaten van PlafondPlaza

Plafondplaza is uw betrouwbare partner in systeemplafonds. Een plafond is medebepalend voor de sfeer in een bepaalde ruimte. Het is daarom belangrijk dat het plafond goed past bij de persoonlijke wensen, eisen en voorkeuren. Wij dragen graag bij aan de vele mogelijkheden, zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn. Naast plafondplaten, vindt u bij ons o.a. ook LED panelen, LED verlichting en plafondprofielen. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via de website of bel ons op 020 - 615 56 55. Wij helpen u graag verder.

Artikelen 1 tot 24 van 114 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 114 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5