Systeemplafondplaten

Bent u op zoek naar systeemplafondplaten die perfect bij uw ruimte en interieur passen? Geef uw ruimte een frisse en hernieuwede look met plafondplaten van PlafondPlaza. Systeemplafondplaten zijn bepalend voor de look en feel van uw ruimte. Het systeemplafond is een belangrijk onderdeel van iedere ruimte. Het heeft invloed op de akoestiek en warmte-isolatie. De systeemplafondplaten zijn te krijgen in verschillende kleuren en maten.

Verschillende maten Systeemplafondplaten

Systeemplafondplaten komen in drie verschillende formaten: 60x60cm, 60x120cm en120x120cm. Ze passen allemaal in de juiste systeemplafonds. Alle formaten systeemplafondplaten kunt u snel en eenvoudig online via onze webshop bij ons kopen. Deze plafondplaten zijn er in verschillende uitvoeringen waarbij u kunt denken aan systeemplafondplaten die voorzien zijn van onder andere steenwol of glaswol. Ook zijn de systeemplafondplaten leverbaar als een inleg plafondplaat of als een doorzak plafondplaat. Bij een inleg plafondplaat ligt de plafondplaat vlak in het raster. Bij een doorzak plafondplaat zit er een rand rondom de plaat waardoor deze ca. 5 mm lager hangt dan het raster.

De bekende merken

Bij PlafondPlaza vindt u 109 variaties van plafondplaten van verschillende merken. Bekende merken van systeemplafondplaten zijn: Armstrong systeemplafondplaten, Rockfon plafondplaten, AMF plafondplaten, OWA plafondplaten. De hardlopers van deze fabrikanten hebben wij dan ook ruimschoots op voorraad. 

Plafondplaten van PlafondPlaza

Plafondplaza is uw betrouwbare partner in systeemplafonds. Een plafond is medebepalend voor de sfeer in een bepaalde ruimte. Het is daarom belangrijk dat het plafond goed past bij de persoonlijke wensen, eisen en voorkeuren. Wij dragen graag bij aan de vele mogelijkheden, zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn. Naast plafondplaten, vindt u bij ons o.a. ook LED panelen, LED verlichting en plafondprofielen. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via de website of bel ons op 020 - 615 56 55. Wij helpen u graag verder.

Artikelen 1 tot 24 van 236 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10

Artikelen 1 tot 24 van 236 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10