Zwarte plafondplaten

Op zoek naar zwarte plafondplaten voor uw ruimte? Een industriele look, discotheek, keuken, een hal of gewoon uw kantoorpand. Wanneer u op zoek bent naar zwarte plafondplaten zit u bij PlafondPlaza goed. In ons assortiment vindt u verschillende soorten met verschillende eigenschappen. De Ecophon Sombra zwarte plafondplaten zijn bijvoorbeeld afwasbaar voor de keuken en akoestisch voor bijvoorbeeld een discotheek of bioscoop. U kan ze plaatsen in uw bestaande raster of geheel met raster bij ons bestellen

Zwarte plafondplaten

Zwarte plafondplaten komen in 2 verschillende formaten. 60x60cm en 60x120cm  die allemaal passen in de juiste systeemplafonds. Alle formaten systeemplafondplaten kunt u snel en eenvoudig online via onze webshop bij ons kopen. Deze plafondplaten zijn er in verschillende uitvoeringen waarbij u kunt denken aan systeemplafondplaten die voorzien zijn van onder andere steenwol of glaswol. Bij PlafondPlaza vindt u 11 variaties van plafondplaten van verschillende merken. Rockfon, Ecophon en Gipsvinyl vindt u bij PlafondPlaza. De hardlopers van deze fabrikanten hebben wij dan ook ruimschoots op voorraad. Hangt u de zwarte plafondplaten in een bestaand systeemplafond? Dit is mogelijk door de universele maten. Wanneer uw eigen systeemplafond momenteel wit is kan u deze altijd verfen. Bij het aanschaffen van zwarte plafondsystemen bij PlafondPlaza kan leveren wij altijd een zwart systeem.

Plafondplaten van PlafondPlaza

Bij PlafondPlaza kan u terecht voor al uw systeemplafonds. Een plafond is medebepalend voor de sfeer in een bepaalde ruimte. Het is daarom belangrijk dat het plafond goed past bij de persoonlijke wensen, eisen en voorkeuren. Wij dragen graag bij aan de vele mogelijkheden, zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn. Naast plafondplaten, vindt u bij ons o.a. ook LED panelen, LED verlichting en plafondprofielen. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via de website of bel ons op 020 - 615 56 55. Wij helpen u graag verder.

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina